Folkpédia naptár

Folkpédia naptár

Tavaly karácsony előtt támadt az ötletünk, hogy milyen jó lenne a képeslapok mellett azoknak, akik kedvelik a Folkpédia képeit egy naptárat is készíteni. Egy naptár készítése nem olyan könnyű. Azt hittük, ez pár hét alatt elkészül, egyszerű létrehozni, de tévedtünk!

Hogy miért?

Első feladatunk volt végig tekinteni, kik ma Magyarországon azok, akik naptárkészítéssel, tervezéssel foglalkoznak és így esett a a választás Papetri paperworksre, akinek a figurái, grafikai megoldásai a legközelebb álltak a Folkpédia színes képeihez. Hamarosan felvettük Mimivel a kapcsolatot, aki nagyon nyitott volt egy közös alkotásra. Hosszas megbeszélések, találkozások, tervezések következtek, melyek több hónapot vettek igénybe. Nagyon sok prototípus készült, majd idén október első hetére elkészült az első naptárunk. Tavaly decemberben történt az első találkozás és októberre kész is lett az első naptárunk.

De most nézzük, hogyan is épül fel, miért különleges a mi naptárunk.

A Folkpédia naptár különlegessége, hogy tele van szebbnél szebb képekkel, melyek legnagyobb rajongóink által kedvelt képek. Persze, egy nagyon nagy különlegessége van a naptárnak. Ezek a képek bármikor kicserélhetők és ha valaki egy olyan naptárat szeretne, melyben csak ő szerepel az is megoldható. A Folkpédia csapata nagyon várja azok jelentkezését, akik szeretnének egy fotózást, a  fotókból pedig akár egy Folkpédia naptárat is. Hangsúlyozzuk, hogy a fotók lehetnek nem folklór ihletésűek is, hiszen Kornél más fotókat is készít és szívesen segít abban, ha valaki családi fotózással együtt naptárat is szeretne. Egy ilyen naptár nagyon szép ajándék lehet karácsonyra, születésnapra vagy évfordulóra is. A fotózással egybekötött egyedi naptárakról érdeklődjetek üzenetben.

De nézzük tovább milyen is a Folkpédia naptár. A naptárunk négy különböző borítóban kapható, belül pedig 8 különböző kép teszi színesebbé a hétköznapokat.

 DSC_7867-Edit

DSC_7853

DSC_7857-Edit-2

DSC_7874

Ha kinyitjuk rögtön saját adatainkat írhatjuk bele és ha véletlenül valaki elhagyná a megtalálónak egy kis segítséget nyújt hova is juttathatja vissza.

DSC_7888

Lapozva megérkezik az első nagyobb tervező, a havi tervező, ahol hónapra lebontva jegyezhetjük fel a nagyobb programjainkat.

DSC_7885

A havi tervező után érkezik a kisebb lebontás a heti tervező, ahol pontosan vezethetjük a heti teendőinket.

DSC_7886

A heti teendőknél észre vehetjük, hogy az évszakokat színekkel és különböző figurákkal különböztetjük meg. Az évszakok változása a Folkpédia képein is megjelenik ezért is szerettük volna, hogy ezt a sarokban elhelyezett grafikák is tükrözzék.

DSC_7881

DSC_7879

A heti tervező végén eljutunk a Jegyzetek és egyebek fejezethez, ahol órarendtáblázatot, éves tervezőt és jegyzetoldalakat találhatunk.

DSC_7883

Az egész naptár 90 g-os, prémium minőségű papírra készült, gyönyörű pauszpapírra nyomott képekkel megszínesítve.A naptár a legjobb kötési technikával készült, mely nem hagy cserbe minket és nem esik szét.

DSC_7871

Rendelni a Folkpédia vagy a HeKo Creative oldalon keresztül lehetséges üzenetben, de hamarosan a boltok polcain is megtalálható.

DSC_7890

Ha valaki külföldi ismerőseit szeretné egy ilyen ajándékkal meglepni arra is van lehetőség, mivel angol nyelvű változat is kapható! Tervezd a 2018-as éved a Folkpédiával!

Ár: 4900 Ft.

Rendelés e-mail-en keresztül (info@folkpedia.hu) vagy a folkpédia facebook oldalán üzenetben.

Keress minket, hogy a következő éved felejthetetlen élményei méltó helyen legyenek lejegyezve!